Selecteer een pagina

Fijne Moederdag!

Als eerste een hele fijne Moederdag voor alle moeders. Jullie zijn geweldig!

Letters to Juliet

Letters To Juliet gaat over de feitenonderzoekster Sophie. Samen met haar verloofde gaat ze naar Verona, Italië. In Verona ziet ze het werk van Shakespeares: Romeo en Julia het huis van Julia. Ze ziet hoe jongedames allerlei boodschappen voor Julia achterlaten op de muur en hoe die ‘s avonds door een jonge vrouw worden verzameld. Sophie volgt haar tot het kantoor van Julia’s secretaresses: vier vrouwen op de loonlijst van de stad die alle brieven beantwoorden.

Ze wordt uitgenodigd hen te helpen en gaat de volgende dag mee de brieven ophalen. Achter een losse steen in de muur vindt ze een vijftig jaar oud exemplaar van een Engels meisje over haar Italiaanse liefde en ze besluit hem te beantwoorden. 

Ga jij hem kijken met jouw moeder?

Morgen is het Moederdag!

Mamma Mia

MAMMA MIA! Nog 1 dag te gaan tot moederdag en daarom gaan we het vandaag hebben over de musicalfilm Mamma Mia! De film is gebasseerd op de popgroep ABBA. de titel Mamma Mia verwijst naar het nummer dat de popgroep uitbracht in 1975. Donna bezit als veijgezelle moeder een hotel op een grieks eilandje. Haar dochter staat op het punt om te gaan trouwen. Donna’s dochter wil dolgraag weten wie nou echt haar vader is en waarom haar moeder daar nooit iets over heeft losgelaten. Een leuke en muzikale film om te kijken met het hele gezin!

Ga jij hem kijken met jouw moeder?

Nog 3 dagen tot Moederdag!

Love Actually

Love Actually is een romantische komedie die zich afspeelt in de kerstperiode maar toch het hele jaar door leuk blijft. De film gaat over acht koppels die ieder op een andere manier liefde en vriendschap ervaren. Voor de een pakt de liefde net wat beter uit dan voor de ander. Een leuke film vol liefde.

 

Ga jij hem kijken met jouw moeder?

Nog 4 dagen tot Moederdag!

Sex and the City

Vier vriendinnen in New York die geconfronteerd worden met hun eigen problemen. De eerste vriendin, Carrie gespeeld door Sarah Jessica Parker gaat trouwen met Big, gespeeld door Chris Noth. Wanneer hij twijftelt over zijn derde huwelijk met Carrie laat hij haar staan voor het altaar. In de film zie je haar verwerkingsproces.

De tweede vriendin, Miranda gespeeld door Cynthia Nixon is een workaholic en vindt uit dat haar man Steve, gespeeld door David Eigenberg haar bedriegt. 

De derde vriendin, Charlotte gespeeld door Kristin Davis die gelukkig is met haar geadopteerde dochter Lily, haar man Harry gespeeld door Evan Handler. Uiteindelijk raakt ze toch zwanger van een dochtertje, Rose. 

De vierde vriendin, Samantha gespeeld door Kim Cattral heeft een relatie met Smith gespeeld door Jason Lewis. Wanneer alles in hun relatie om hem draait voelt ze zich verstikt. Toch wil ze hem niet dumpen omdat hij haar heeft bijgestaan tijdens de zware chemo. 

 

Ga jij hem kijken met jouw moeder?

Nog 5 dagen tot Moederdag!

Grease 

Deze Amerikaanse romantische musicalfilm uit 1978 is een verfilming van de gelijknamige musical ‘Grease’. De film gaat over Sandy en Danny die elkaar ontmoeten op vakantie. Aan het eind van de vakantie kunnen zij moeilijk afscheid nemen van elkaar. Wanneer de school begint blijkt het dat Sandy is verhuisd en op dezelfde school zit als Danny. Hier botsen hun imago’s.

Grease is een super  leuke film om te kijken waar je gegarandeerd vrolijk van wordt!

 

Ga jij hem kijken met jouw moeder?

Nog 6 dagen tot Moederdag!

De mega hit movie Mean Girls uit 2004!

Wanneer Cady Heron verhuisd vanuit Afrika naar Illinois, Chigago weet ze niet wat haar overkomt. Ze weet ook niet dat elke school een zogenaamde ‘bijenkoniging’ kent, Regina George. Cady wordt ook nog eens verliefd op de ex van Regina.

Een echte chick flick film is Mean Girls!

 

Ga jij hem kijken met jouw moeder?