Selecteer een pagina

Nog 4 dagen tot Vaderdag!

White house down

 

In de hoofdrollen van White House Down zijn Channing Tatum en Jamie Foxx te zien. Het is een goede actie drama film die je kan kijken met je vader. Het witte huis wordt overvallen en daarna in bezet gehouden door een paramilitaire groep. Een agent krijgt wel een hele belangrijke en zware taak. Hij moet er namelijk voor zorgen dat de Amerikaanse president in leven blijft.

Ga jij hem kijken met jouw vader?

Nog 5 dagen tot Vaderdag!

Escape Plan

Deze actie thriller met Sylvester Stallone in de hoofdrol is een echte aanrader. Hij heeft elke gevangenis nauwkeurig geanalyseerd. Daarnaast is hij goed getraind en voorzien van veel overlevingstechnieken. Met deze kennis kan hij werken aan de best beveiligde gevangenissen ooit. Maar opeens belandt hij in een gevangenis die hij zelf ontworpen heeft. Hij moet er alles aan doen om te kunnen ontsnappen en opzoek te gaan naar de persoon die ervoor gezorgd heeft dat hij hier terecht is gekomen.

 

Ga jij hem kijken met jouw vader?

Nog 6 dagen tot Vaderdag!

De spannende film Left Behind uit 2014!

Left Behind is een actie sciencefiction film. Op een dag verdwijnen miljoenen mensen over de hele wereld. Door de verdwijningen raken zelf vliegtuigen onbemand waardoor ze verongelukken en uitbranden. Niemand weet wat te doen en niemand heeft antwoord op wat er gebeurt. De rellen en het plunderen nemen de steden over. Een spannende film waarin je een piloot volgt die probeert zijn passagiers kalm te houden en zijn jumbo jet ergens veilig aan de grond te brengen.

 

Ga jij hem kijken met jouw vader?